Nyhedsbrev
6. juni 2024 kl. 9:00-10:00

PARTNER-WEBINAR:
Få styr på jeres emballagedata

Bliv klar til producentansvaret: Sådan får I styr på jeres emballagedata

Varefakta og Emballageretur inviterer til partnerwebinar, hvor vi stiller skarpt på indsamling og indberetning af emballagedata. 

Med producentansvaret for emballage får virksomheder det juridiske, praktiske og økonomiske ansvar for indsamling, håndtering og indberetning af deres emballageaffald.

Formelt træder producentansvaret for i kraft den 1. juli 2025, men allerede nu og frem til slut august i 2024 skal virksomheder i gang med de første indberetninger af emballagedata. 

  • Hvilke data skal indberettes?
  • Hvornår skal de indberettes?
  • Hvordan indsamler og behandler man emballagedata på den bedste måde?

Dette er blot nogle af de spørgsmål du får svar på til dette partnerwebinar. 

Emballagereturs adm. direktør, Morten Harboe-Jepsen giver en introduktion til rammerne for producentansvaret, kravene til indberetningen af emballagedata, de fraktioner, der skal rapporteres samt Emballagereturs digitale indberetningsværktøj, Budgetskemaet.

Oliver Ørnfeld-Jensen, Project Manager i Varefakta vil derefter introducere dig for Varefaktas PIDe (ProduktInformationsDatabase for emballage), som er et system, der kan indsamle og behandle emballagedata, og giver dig muligheden for at gøre tingene korrekt og effektivt fra begyndelsen. 

Slutteligt vil de to oplægsholdere også fortælle, hvordan Varefakta og Emballagereturs systemer kan tale sammen, så det bliver nemt for dig og din virksomhed at indberette de korrekte emballagedata.

De svarer selvfølgelig også på de spørgsmål, du måtte have. 

6. juni 2024 kl. 9:00-10:00

Tilmeld webinar

Bliv klogere på et af vores webinare
.

Se også vores andre webinarer